prijzenlijst

Ticket

Online: € 34,50
Kassa: € 38,50

 • Entree park voor één dag

Ticket extra

Online: € 44,50
Kassa: € 48,50

 • Entree park voor één dag
 • 1/2 uur eerder toegang tot het park
 • Koffie/thee naar keuze + muffin
 • Lunch, keuze uit: Frietje + snack + frisdrank of Panini + frisdrank
 • 20% korting op één souvenir

Ticket Luxe

Online: € 64,50
Kassa: € 68,50

 • Entree park voor één dag
 • ½ uur eerder toegang tot het park
 • Koffie/thee naar keuze + appelgebak
 • Lunch naar keuze* 
 • Diner naar keuze** 
 • 25% korting op één souvenir
 • Gratis parkeren

*luxe belegd broodje + frisdrank
**Pannenkoek van het seizoen zoet/hartig + fris/bier/wijn + 1 persoonstaartje (bij Polles Keuken) of Hoofdgerecht naar keuze + fris/bier/wijn + koffie/thee (bij Welkom) of Hoofdgerecht naar keuze + fris/bier/wijn + koffie/thee (bij Het Witte Paard)


kinderen onder de 3 jaar

gratis


parkeerkaart

€10 per auto


parkeren 

Er zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig voor uw auto. Het parkeertarief voor gemotoriseerde voertuigen bedraagt € 10,00 per dag. Je kunt in het park een parkeerticket kopen. Touringcars parkeren gratis.

Brengen en ophalen

Iemand wegbrengen en ophalen is alleen mogelijk op het speciale terrein voor brengen en ophalen. Dit terrein ligt naast de openbare bushaltes en is één afslag verder dan het normale parkeerterrein. Volg de borden richting de bushaltes. Het is niet toegestaan om stil te staan bij de bushaltes zelf. Breng je iemand met rolstoel naar de Efteling? Houd dan de verkeersborden Efteling Bosrijk aan. Er is een speciale breng- en ophaalplaats voor gasten in een rolstoel bij de fietsenstalling. Deze vind je rechts van de hoofdingang.

Parkeren als gast van Efteling Bosrijk en Efteling Hotel

Overnacht je in Efteling Bosrijk of het Efteling Hotel? Dan mag je je auto gratis parkeren op de parkeerplaats van de door jouw geboekte accommodatie. Voor hotelgasten is er een parkeerterrein bij het hotel. Voor Bosrijkgasten is een parkeerterrein aanwezig voor de ingang van Efteling Bosrijk. Vanuit Bosrijk kun je lopend of met een treintje naar Efteling Park. Vanuit het hotel loop je via een speciale ingang naar het park.

Efteling Hotel 
Horst 31
5171 RA Kaatsheuvel

Efteling Bosrijk
Eftelingsestraat 7
5171 RP Kaatsheuvel

Parkeren als bezoeker van het theater

Bezoek je een voorstelling in het Efteling Theater? Dan mag je parkeren bij de hoofdingang van het Efteling Park. Voor theaterbezoekers zijn parkeerkaarten verkrijgbaar voor € 7,50. Deze speciale  parkeerkaarten zijn alleen te koop in het theater zelf.

Parkeren met elektrische auto

Ben je in het bezit van een elektrische auto? De Efteling beschikt over 4 oplaadpunten waar je gebruik van kunt maken. Deze bevinden zich vooraan op het bezoekersparkeerterrein. De oplaadpunten zijn niet te reserveren.

Kom je bij het park aan met een elektrische auto? Meld je dan bij één van de parkeerwachters. Je wordt verwezen naar een laadstation. Deze activeer je door middel van jouw eigen laadpas.

Fietsenstalling

Kom je met de fiets, brommer of scooter naar de Efteling? Zet deze dan tegen een vergoeding van € 1,00 in de fietsenstalling. De bewaakte fietsenstalling is gratis voor Efteling Abonnementhouders. De Efteling is niet aansprakelijk voor eventuele schade, diefstal en/of vermissing.

De fietsenstalling heeft ook enkele plekken beschikbaar voor elektrische fietsen. De oplaadpunten zijn niet te reserveren.

Rolstoelverhuur

De Efteling beschikt over een beperkt aantal rolstoelen. Tijdens je parkbezoek kun je hier gebruik van maken. Je kunt een rolstoel tot één dag voor je bezoek reserveren op basis van beschikbaarheid. Neem hiervoor altijd een geldig identiteitsbewijs mee op de dag van je parkbezoek. Geen rolstoel meer beschikbaar? Informeer dan in het park of er een vrijgekomen is. Dit kan bij de wandelwagenverhuur op het Dwarrel Plein achter de Hoofdentree. Reserveer een rolstoel: +31 (0)416 537 777 (Dagelijks van 9-21).

Attracties met een rolstoelingang

De Efteling heeft veel attracties met een speciale rolstoelingang. Hiermee bereik je de attractie zonder fysieke obstakels zoals trappen. Deze speciale rolstoelingang geeft in geen enkel geval voorrang op de reguliere wachtrij. Om veiligheidsredenen zijn drie attracties niet met rolstoel te bezoeken: Droomvlucht, Monorail en Polka Marina.

Wil je met een niet direct zichtbare handicap gebruik maken van de speciale rolstoelingang? Meld je dan met je doktersverklaring bij de Gastenservice. Je hebt dan namelijk een speciaal formulier nodig. De Gastenservice vind je bij de hoofdentree. Indien je rolstoelafhankelijk bent, hoeft dit niet. Je kunt dan gewoon gebruik maken van de rolstoelingang.

Wandelwagenverhuur

Bij de Efteling kun je houten wandelwagens huren. Dit zijn trekkarretjes met één zitplaats geschikt voor een dreumes of peuter. Tegen een betaling van € 4,00 kun je hiervoor bij de wandelwagenverhuur terecht. Deze vind je achter de hoofdentree op het Dwarrel Plein.

Wandel- en kinderwagens mogen of kunnen niet bij alle attracties en restaurants mee naar binnen. Om uw eigen kinderwagen of gehuurde Efteling-wandelwagen te beschermen, kun je bij de wandelwagenverhuur ook een kinderwagenslot huren. Je betaalt hiervoor € 20,00 borg en dient een geldig identiteitsbewijs mee te nemen.